Laboratoria Przyszłości
PRZYGOTOWANIA DO ŚWIĄT WIELKANOCNYCH W KLASIE PIERWSZEJ
W ramach realizacji programu „Laboratoria Przyszłości” uczniowie klasy pierwszej wzięli udział w wyjątkowych warsztatach wielkanocnych, które przebiegały w twórczej i radosnej atmosferze.
Na początku zajęć odbyły się warsztaty kulinarne, podczas których dzieci samodzielnie...
SAŁATKA OWOCOWA W POLEWIE CZEKOLADOWEJ
W ramach projektu „Laboratoria przyszłości” dnia 31.03.2025r. uczniowie klasy III zaangażowali się w przygotowanie sałatki owocowej. Nasz organizm potrzebuje witamin, najlepiej tych pochodzących z owoców i warzyw. Świetnym rozwiązaniem są tutaj sałatki owocowe, które są...
KULINARNA PRZYGODA W RAMACH PROJEKTU „LABORATORIA PRZYSZŁOŚCI"
1 kwietnia 2025r. uczniowie klasy szóstej mieli okazję uczestniczyć w wyjątkowych zajęciach kulinarnych zorganizowanych w ramach projektu „Laboratoria Przyszłości”. Z wielkim zaangażowaniem i radością przystąpili do przygotowywania różnorodnych potraw, doskonaląc swoje...
KULINARNE EKSPERYMENTY KLASY VIII
Uczniowie klasy ósmej wzięli udział w zajęciach kulinarnych organizowanych w ramach projektu Laboratoria Przyszłości. Z dużym zaangażowaniem i radością przygotowywali różne potrawy, doskonaląc swoje umiejętności kulinarne. W menu znalazły się pyszne pizze, puszyste pankejki oraz...
ZAJĘCIA KULINARNE W KLASIE II
Dnia 03.02.2025r. uczniowie klasy 2a zrobili ciasto snickers. Dzieci samodzielnie dodawały potrzebne składniki, mieszały i sprawdzały konsystencję. Wspólnymi siłami przygotowały smaczne ciasto, które degustowaliśmy następnego dnia.
Strona: 1/23
- Strona 1
- Strona 2
- Strona 3
- Następna strona
- Ostatnia strona